Østermarie Idræts Forening

11. Kreds

Sæsonen 2020/2021

vi elsker gymnastik

Denne sæson byder på 8 forskellige hold, hvor der er noget for alle aldre, om det skal være spring eller dans. Gældende for alle hold er, at alle kan være med og vil blive udfordret på det niveau, hvor man er, men først og fremmest vil det være sjovt.

Det hele bliver ikke helt, som vi kender det. Da vi skal overholde sundhedsmyndighedernes retningslinjer, har vi måttet tilpasse hold, træningstider og træningen. Det betyder, at nogle hold bliver forkortet med 10 min., så der er tid og plads til at komme ud af hallen inden det næste hold kommer. Og så betyder det at multikidz/parkour 1 og parkour 2 holdene skiftes til at træne. Træningen bliver derfor hver 14. dag, men så i forlænget tidsrum, så der stadig er god tid til spring, parkour mv.

Og så er der også noget der ligner sig selv: Instruktørerne står klar til at tage imod og sørge for at musklerne bliver brugt, kroppen bevæget og smilet kommer frem.

Se program for sæson 2020/2021 her.

Har du idéer til hold eller andre tiltag er du meget velkommen til at kontakte gymnastikudvalget - du finder kontaktinformationer under "Udvalg" i menuen til venstre.

Venlig hilsen

ØIF Gymnastik

 

 

 

Tidligere opslag

 

Aug 2019 Nye tiltag i ØIF gymnastik afdeling for sæsonen

Der er i denne sæson tre nye hold i forhold til sidste år.

Det ene nye hold er ”Sammenholdet” bestående af "Putter" og "Springbrættet",hvor de ældste af børnene (0. klasse) vil få mere fart på. Der vil blive øvet grundgymnastik, men samtidig øver vi os til at starte på parkourholdet. Det vil sige, at der bliver lavet små baner med forhindringer på. Derudover består holdet af 3-5 årige, hvor der øves alderssvarende motorik. Der er fælles start og afslutning. Derimellem deler vi os i to grupper og øver os, tumler, leger og griner .

Et andet nyt hold er et hold kun for mænd og drenge fra 4. klasse og opefter. Udover gymnastik, spring, redskabsgymnastik og styrketræning vil der blive vekslet mellem f.eks. indendørs fodbold, hockey, basket osv. 

Dertil bliver det i år muligt at danse sig glad og få motion på holdet ”Liv og glade dage”, som er sjov dansemotion for alle. Det består af enkle små serier og musikken er både nye og gamle radiohits samt salsarytmer.

- og dem vi kender

Derudover er der igen i år far/mor-barn, multikidz, parkour, damehold og mixhold. Du kan læse mere om alle holdene her på hjemmesiden og finde det, der passer dig.

Tilmelding

Der bliver åbnet for tilmelding via hjemmesiden i august.

 

Juni 2019 Instruktør?

Kunne du tænke dig, at prøve kræfter med at være instruktør/hjælpeinstruktør?

Kan du lide at synge, lege, møde søde forældre og dejlige børn?

Så er dette noget for dig.

Du vil være medansvarlig for at lave en opvisning, der viser hvad i har arbejdet med hele sæsonen.

Hvis du vil vide mere så kontakt formand Marianne Jensen tlf. 2422 1955 eller Camilla Dybeck tlf. 4277 1545.

Mvh ØIF gymnastik

 

Marts 2019 Aktiviteter

I november har  vores Two Step og Parkour hold været ude og rejse

 BounceTwo Step KBh

 

 

 

 

 

 

Parkour holdet har været en tur til Bounce, Malmø.

Two Step var på besøg hos Global Kidz, København.

Begge hold havde en pragtfuld tur -  børnene sagde, at det skulle vi gøre igen i næste weekend:)

 

 

 

 

 

Læs mere her - om hvilke hold vi har i denne sæson under træningstider/hold, Gymnastikafd.